MZ12X revolutioneert de Extractiewereld!!

Laat de sci-fi klinkende naam je niet intimideren; MZ staat voor M-methaan Z-zero onzuiverheden, en 12x staat voor methaangas dat 12 keer is geraffineerd. Vandaar dat MZ12X wordt geboren als een veiliger, slimmer alternatief voor butaan en propaan voor alle extractiedoeleinden!  

Wax, Shatter, Crumble, Dabs, Oil. Hoe je het ook noemt, als je bekend bent met concentraten, ben je waarschijnlijk ook bekend met de wijdverspreide bezorgdheid over butaan en propaan die worden gebruikt in het extractieproces om concentraten te produceren.

Het extraheren van concentraten met behulp van butaan of propaan kan op twee manieren onveilig zijn. Voor de afzuiger is het werken met een dergelijk licht ontvlambaar en gemakkelijk explosief gas nooit zonder risico. Voor de concentraat consument, garanderen traditionele zuiveringsmethoden niet altijd volledige verwijdering van zware metalen, wat onzuiver product betekent.

Toen het publiek hun bezorgdheid begon uit te spreken over veiligheidsproblemen met butaan- en propaangebruik bij het winnen van concentraten, ontstond er een behoefte op de markt die niemand wist te vullen. SDRG heeft MZ12X geformuleerd om aan die behoefte te voldoen.

Omdat zoveel producenten afhankelijk zijn van verschillende wijzigingen aan hun zuiveringsprocessen zonder enige standaardisatie, is er geen garantie dat zware metalen veilig worden verwijderd tijdens zuivering. Vaak verbrandt het echte medicinale en essentiële eigenschappen van de plant, zoals terpenen en polyfenolen. MZ12X lost niet alleen de veiligheidsrisico's op, maar verbetert ook de kwaliteit van het product.

Deze revolutionaire extractieformule voor cannabisolie is een gemakkelijke vervanging voor butaan- en propaanextractieprocessen, omdat deze is ontworpen met één doel voor ogen: superieure extractie, veiligheid en productkwaliteit. MZ12X haalt terpenen uit de hele cannabisbloem terwijl de smaak, geur, helderheid en hoge waarden van het product behouden blijven.

Het dimethylether-oplosmiddel is organisch, niet-toxisch, bevat geen zware metalen, laat geen residu achter en is slechts zo ontvlambaar als kooksherry, waardoor het het veiligste oplosmiddel op de markt voor oliewinning is. MZ12X is veel beter in het extraheren van terpenen en extractie van hele planten, terwijl andere methoden middelmatige resultaten bereiken omdat ze zich alleen kunnen concentreren op extractie. MZ12X veroorzaakt geen verlies van andere waardevolle eigenschappen van de plant, zoals terpenen en polyfenolen.

Dit is zo'n belangrijke factor, vooral voor diegenen die concentraten zoeken om medische aandoeningen en pijn te behandelen, omdat het volledige spectrum van de eigenschappen van de plant samenwerkt voor een optimaal resultaat.